Etiket Sonuçları: ANADOLU

İSTİKLALA MARŞININ KABULÜ OKULUMUZDA DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI

Okulumuz, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği "Hayallerini Sahneye Taşı" adlı tiyatro yarışmasında, Zulüm 1944 adlı tiyatro oyunuyla il birincisi, Deprem adlı tiyatro oyunuyla il üçüncüsü olmuştur.Bu dereceyle bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanan tiyatro ekibi, Haziran ayında Trabzon'da yapılacak olan Karadeniz Bölge Yarışmasında Çorum'u temsil edecek

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 9. SINIF KONTENJANIMIZ 204 OLARAK BELİRLENDİ.

GENÇLİK SPOR BAKANLIĞININ DÜZENLEYECEĞİ TİYATRO YARIŞMASINA ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLANIYOR.ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

OSMANCIK İLÇE GENÇLİK MERKEZİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE KİTAP OKUMA HALKALARI OLUŞTURDUK.ÖĞRENCİLERİMİZ OKUDUKLARI KİTAPLARI ÖĞRETMENLERİ İLE BERABER DEĞERLENDİRDİLER.

pansiyon iç yönerge

SAMSUN İLİNDE 26-29 ŞUBAT 2020 TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN TÜRKİYE LİSELER ARASI VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA GRUPTA ÜÇNCÜ OLDUK.ON 32 TAKIM ARASINDA KALDIK.TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILAMADIK.OYUNCU VE ÖĞRETMENLERİME TEŞEKKÜR DİYORUZ.

Şbt

İDLİPTE ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR VE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

PANSİYONDAN RESİMLER

AŞK KAPINI BEN GELDİM VE HAYAL DENİZİ KİTAPLARININ YAZARI AYDIN HIZ İLE MEHMET AKİF ERSOY ÜZERİNE RÖPORTAJ YAPTIK.

ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER BAHÇE ÇEŞİTLİ SOSYAL EKTİVİTELER YAPTIK.

KARNELERİMZİ DAĞITTIK.ÖĞRENCİLERİMİZ ,ÖĞRETMENLERİMİZ İLE MUTLU,HUZURLU BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEÇİRDİK.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz personeli ve pansiyon öğrencilerimizle iftar programı ve sonrasında çay sohbeti
Emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim

KARDEŞ OKUL ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KARGI İLKOKULU VE DAMATOĞLU İLKOKULU-ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK.OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZ MİNİK ÖĞRENCİLERLE GÜZEL VAKİT GEÇİRİP,BERABER OKULLARINI GÜZELLEŞTİRDİK.YARDIMINI ESİRGEMEYEN OKUL İDARELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okulumuz personeli ve öğrencileriyle okulumuzda düzenlediğimiz iftar programında buluştuk

Okul, dört duvardan ibaret değildir! Bugün okul Çanakkale’ydi, bugün okul Seyit Onbaşı’ydı, vatandı...

Öğrencilerimizle bugün atalarımızın kanla sulayıp bize bıraktığı bu topraklarda, cumhuriyetin temellerinin atıldığı topraklarda tarihi yaşadık. Yani tarihimizi dört duvar arasında değil bizzat Çanakkale’de, siperlerde öğrendik

Öğrencilerimizle Atatürk’ün “İki büyük cihanın kesinti noktasında Türk vatanının ziyneti Türk tarihinin serveti Türk milletinin gözbebeği” dediği İstanbul’u gezdik.

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİMİZ TİYATRO GÖSTERİMİZİ BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

14. DÜZENELENEN GELENEKSEL PİLAV GÜNÜMÜZDE ÖĞRENCİLERİMİZ VE OSMANCIK HALKI GÜZEL VAKİT GEÇİRDİ

2. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRDİK.ÖĞRENCİLERİMİZİN DURUMLARI HAKKINDA VELİLERİMİZE BİLGİ VERDİK.GÖRÜŞ ALIVERİŞİNDE BULUNDUK

OKULA YENİ KAYIT OLAN 9. SINIFLAR İÇİN UYUM ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİK.

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN YAZILAN KİRALIK MACERA KİTABI ÇIKTI.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA GELENEKSEL PİLAV GÜNÜMÜZDE ÖĞRENCİLERİMŞZ ÖĞRETMENLERİMİZ VE OSMANCIK HALKI İLE BERABER GERÇEKLEŞTİRDİK.

İLÇEMİZ LİSELER ARASINDA YAPILAN KIZ VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ İLÇE İKNCİSİ OLDU.ÖĞRENCİLERİMİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUM.

BAKANLIĞIMIZIN DAĞTTIĞI KİTAPLARI İLK GÜN İLK DERSTE ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURDUK

BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN BAŞLATILAN UYUM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZU TANITTIK

Okulumuz öğretmenleri ve aileleriyle iftarda bir araya geldik.

O Ses osmancık yrışması sonunda Okulumuz Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden Kemaliye Nur Çevik

"Eyletme Beni" adlı türküyle birinci olurken, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nden Seren Tavuz "Boş Çerçeve" türküyle ikinci, Ömer Derindere Fen Lisesi'nden Fevziye Eker ise "Ela Gözlüm" adlı türküyle üçüncü oldu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜDE OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE AİLELERİYLE ULUSOY TESİSLERİNDE AKŞAM YEMEĞİNE PROGRAMI YAPTIK.YEMEĞİN ORGANİZASYONUNDA EMEĞİNİ ESİRGEMEYEN ERTUĞRUL YALÇIN ÖĞRFETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN DERS SEÇME SÜRECİMİZ BAŞLAMIŞTIR.SINIFÖĞRETMENLERİNİZDE VE OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ HÜLYA ÇOBANDAN GEREKLİ BİLGİLERİ ALABİLİRSİNİZ

SINIFLAR ARASINDA YAPILAN KIZLAR VOLEYBOL TURNUVASI FİNAL MAÇI OSMANCIK SPOR KOMPLEKSİ KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILDI.9D VE 10D SINIFLARI ARASINDA YAPILAN MAÇI 9D SINIFI KAZANARAK BU SENEN ŞAMPİYONU OLDU.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.