"Sözlük Özgürlüktür"

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Çorum Hitit Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Dr. Şeyma KARACA KÜÇÜK tarafından Modern Hayata Türk ve Batı Edebiyatından Bakmak konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Okulumuz Tubitak Bilim Söyleşileri kapsamında 04 Aralık Pazartesi günü Dr. Şeyma Karaca Küçük'ü ağırlayacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı! Okul konferans salonunda yapılan kutlamada öğretmen ve öğrencilerimiz hoş bir vakit geçirdi.

Okulumuz Öğrencileri Kadın Futbol Milli Takımımızın Lüksemburg'la oynadığı maçı izlemek için  Çorum Şehir Stadı'ndaydı.

Ekm

Tiyatro ekibimiz Gençlik ve Spor Bakanlığının Hayallerini Sahneye Taşı yarışmasında il İkincisi oldu.

Ekm

Ogrencimiz Melike AYVACI Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Ses Yarışmasında İl Birincisi oldu. Ordu'da yapılacak Karadeniz bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek olan öğrencimizi ve onu çalıştıran Müzik öğretmenimiz Ersin KIYAK'ı tebrik ederiz.

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününde, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Ağu

Okulumuzda 2 yıl müdür yardımcılığı 9 yıl müdürlük görevini yürüten Salih Tuncay'ın yöneticilik atamaları dolayısıyla süresi dolmuş ve Lacin'e müdür olarak tayin olmuştur. Müdürmüze okulumuz için yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Okulumuz 7 Hziran Salı günü "Kent Park"ta resim sergisi düzenledi.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı mezunlarımıza öne taşındığımız okulumuzun bahçesinde kep atma töreni düzenledik. Böylece öğrencilerimiz dört yıldır okudukları okuldan mezun olma fırsatı buldular. Ardından asıl tören için Hisar Düğün saolonuna geçildi.

Öğrencimiz Mehmet Can TÖREMİŞ 17 Yaş Altı Türkite Badminton Şampiyonasında iki dalda "Türkiye Şampiyonu" olarak Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencimizle gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz.