ÇORUM / OSMANCIK - Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Haz

14 Haziran Pazartesi gününden itibaren 5 gün boyunca gezebileceğiniz sergimize tüm halkımızı bekleriz.

Haz

MASAL UYARLAMA VE SESLENDİRME ÇALIŞMAMIZ ÇOK YAKINDA...

Haz

RUSLAR TARAFINDAN 1944 YILINDA SEBEBSİZCE YURTLARINDAN SÜRGÜN EDİLEN SOYDAŞLARIMIZIN HİKAYESİNİN ANLATILDIĞI TİYATRO GÖSTERİMİZ. SINIRLI SAYIDA SEYİRCİ ALINACAKTIR. İZLEMEK İSTEYENLER OKUL İDARESİ İLE İRTİBATA GEÇSİN.

Haz

Öğrencilerimiz için iki tane örnek ders çalışma programı yükledik. Sizin için uygun olanı seçip devam edebilirsiniz.

Haz

Telafi katılım anketini dolduran öğrencilerimizin listesi aşağıdadır. Tüm öğrenciler listeleri kontrol etsin. İsmi olanlar herhangi bir yanlışlık varsa idare ile iletişime geçebilir.

İsmi olmayan öğrencilerimiz ise bugün mesai bitimine kadar formu doldurmuş olsun.

Haz

Videoda emeklerinden dolayı müzik öğretmenlerimiz Ersin Kıyak, Zeynep Ebrar DEMİR ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Şevket ŞANAL'a teşşekkür ederiz.