İçişleri Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızın afet öncesinde, afet anında ve afet sonrasındaki ihtiyaçların tek uygulamada karşılanması amacıyla "AFAD Acil Mobil uygulaması" geliştirildiği ve IOS / Android kullanıcılarının yararlanabileceği uygulamanın APP Store ve Google Play uygulama mağazalarından indirebilirsiniz

Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kültür Şöleni Okur-Yazar buluşmasından sonra Tiyatro Külliyen tarafından sahnelenen 'Ziyafet Sofrası' isimli tiyatro oyunu ile devam etti.

Okulumuzun düzenlediği etkinlikte, Yazar Aydın Hız'la yazma üzerine, yazının her aşamasını da içeren, yazarın tarihî romanlarla ilgili görüşlerinden, niçin Ahmet Yesevi romanını yazmaya karar verdiğine kadar geniş bir yelpazede bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirdik.

Program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından okul müdürümüz Salih Tuncay'ın açılış konuşması ile devam etti. Konusmanın ardından sahneye Yazar Aydın Hız davet edildi. Katılımcıları selamlayan Hız söyleşi ile devam etti. Söyleşi bitiminde katılımcılar için kitaplarını imzaladı.

Pandemi Sebebi ile ara verdiğimiz tiyatro etkinliklerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Tiyatro Külliyen grubunun hazırladığı Ziyafet Sofrası adlı tiyatro gösterimiz 23 Aralık Perşembe günü Osmancık Belediye Kültür Sitesinde. Tüm tiyatro severleri bekliyoruz.

Öğretmen ve öğrencilerimizle doğa yürüşü...

16 Aralık 2021 Perşem günü yazar Aydın HIZ'la söyleşi.

23 Aralık Perşembe günü Ziyafet Sofrası adlı tiyatro gösterisi.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Eyl