MUHAMMED MAHMUT SERT

6-8 Haziran 2023 tarihleri arasında Aksaray’da yapılan Okul Sporları Gençler İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonasında, Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Muhammed Mahmut SERT Tek Erkekler kategorisinde"TÜRKİYE ŞAMPİYONU"olarak  okulumuz,ilçemiz ve ilimiz adına büyük bir başarıya daha imza atmıştır.

Sporcumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Osmancık Anadolu Lisesi 11/F Dil Bölümü öğrencileri 8 Haziran Perşembe sabahı balon seyri ile geziye başladı. Balonların büyülü güzelliğinin ardından Ürgüp- Göreme ve Avanos'un turistik yerlerini gezdi. Gezide bize araç sağlayan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör' e, Gezimizi ayarlayan velimiz Gökhan Kent'e ve öğlen yemeğimize sponsor olan velimiz Selman Erdoğan'a teşekkür ederiz.

Okulumuz 1 Haziran'da geleneksel pilav şenliği düzenledi. Canlı müzik eşliğinde öğrencilerimiz  pilavlarını yedi. Etkinlikte olmazsa olmaz geleneksel oyunlarımız olan çuval yarışı, sandalye kapmaca, halat çekme oyunları ve halay ile gönüllerince eğlendiler.

Okulumuz ve Osmancık Gençlik Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü İpek Yolunda Sanat etkinliği 18 Mayıs'ta Danışment İlkolunda devam etti.

Okulumuz ve Osmancık Gençlik ve Spor Merkezinin birlikte yürüttüğü "İpek Yolunda Sanat Etkinliği" ni bugün de (17 Mayıs) Gökdere ve Yaylabaşı okullarında gerçekleştirdik.

Okulumuz ve Osmancık Gençlik Merkezi ile yürüttüğümüz Müzik programımız 11 Mayıs'ta sabah Ömer Derindere Fen Lisessinde Öğleden sonra Kendi okulumuzda gerçekleştirldi. Aynı gün 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz  "Kızılay Kan Bağışı Etkinliği" ile birleşen programımız yoğun ilgi gördü.

Okulumuz ve Osmancık Gençlik Merkezinin birlikte yürüttüğü Programımıza 11 Mayıs'ta Yatılı Bölge Okulu, Koyunbaba İlkokulu ve Meliha Rıfat Göbel Otaokulunda öğrencilerle birlikte güzel vakit geçirdiler.

Okulumuzun ve  Osmancık Gençlik Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü "İpek Yolunda Sanat Yolculuğu"  adı altında yapılan etkinliğimizi bugün 75. Yüzyıl Cumhuriyet İlkokulu ve Akşemşeddin İlkokulunda; Müzik dinletimizi de Tevfik İleri Kız İmamhatip Lisesi ile Nene Hatun Ortaokulunda gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencileri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da altıncısı düzenlenen “Merzifon Kitap Fuarı”na okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Muhsine Balak ve Enise Karaipek Şahan gözetiminde bir ziyaret gerçekleştirdi.Fuar alanında birçok yazar ve sanatçı ile söyleşi fırsatı bulan öğrencilerimiz Merzifon ilçesinin doğal ve tarihi güzelliklerini de görmüş oldu.Nurullah Genç ve Latife Tekin gibi önemli yazarlara kitaplarını imzalatma imkanını buldular.

Okulumuz koro ve resim kursu öğrencileri Osmancık'ın çeşitli ilkokul ve ortaokullarında öğrencilere etkinlikler düzenlemiş ve 09.05.2023 Salı günü etkinliğin ilkini Osmangazi İlkokulu, Yapa Anaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'da gerçekleştirmiştir.

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başladı. Sınıf takımları Beden eğitimi öğretmenimiz Barış Boyar rehberliğinde düzenlenen gün ve saatlerde maç yapmaya başlamıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Gezi içeriği
*Ankara Mamak Üregil Millet Bahçesi kahvaltı
*Eskişehir Odunpazarı evleri
*Yılmaz Büyükerşen balmumu heykelleri müzesi
* Doktorlar caddesi
*Eskişehir Kursunlu Külliyesi
*Eskişehir kent park çiğ börek (öğle yemeği)
*Osmangazi Üniversitesi kampüs gezisi
*Eskişehir Sazova Parkı
*Espark AVM
*Ali Güven Uygulama Oteli (konaklama)
*Eskişehir Sivrihisar (gönüldağı dizi seti)
* Ankara TBMM ( ziyaret ve öğle yemeği)
*Millet Kütüphanesi

Gizmizin düzenlenmesinde emeği geçen araç tahsis Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör'e, bizlere Ankara'da Üreğil Millet Bahçesinde kahvaltı hazırlatıp bizzat bizlere eşlik eden Mamak Belediye başkan yardımcısı Orhan Babuccu'ya ve Ankara TBMM'de öğle yemeği verdiren ve TBMM'yi gezmemize aracılık eden  Oğuzhan Kaya'ya çok teşekür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama ve aziz şehitlerimizi anma programı yapıldı.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u anma ve anlama amacıyla okul programı yaptık.

Şbt

Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi Deprem riski sebebiyle 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi binasına taşınmaktadır. Okul sabit hat telefonlarına ulaşamazsınız. Öğrenci işleri için Şaban SARI (05435859519), pansiyon işleri için Numan DEMİRKAN  (05057899841) arayabilirsiniz. Okulumuzda eğitim 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi binasında ikili eğitim şeklinde öğlen sonu yapılacaktır. Okul ders giriş ve çıkış saatlerimiz aşağıdaki şekildedir.