Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı eylül ayı sorumluluk ders ve sınav tarihleri tabloda gösterilmiştir.  Sevgili öğrenciler sorumluluk sınavlarınızı takip edip zamanında sınav salonunda olunuz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı sorumluluk sınavları okulun ilk haftası yapılacaktır. Sorumluluk sınavına girmesi gereken öğrenci listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsinir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Okulumuz bu yıl da 15 Temmuz Anadolu Lisesi binasında öğlen sonu devam edecektir.

2. dönem 2. yazılı tarihleri

2. dönem 2. yazılı tarihleri

TELAFİ TARİHLERİNE LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Okulumuzda 2. Dönem 1. Yazılı tarihleri 31 Mart'ta başlıyor. Yazılı tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi pansiyonuna ilaçlama yapıldı

Şbt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARI YILI TAMMALADIK. ÖĞRENCİLERİMİZ KARNELERİNİ VE HEDİYE OKUMA KİTAPLARINI ALDI. BİR ÖĞRETİM YILININ DAHA YARISINI BİTİRMENİN SEVİNCİ VE SÜRPRİZ KİTAPLAR ÖĞRENCİLERİMİZİ MUTLU ETTİ.

Şbt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TARİHLERİ 08-14 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA OKUL DERS ÇIKIŞI 11. SINIF KATLARINDA YAPILACAKTIR.

Eyl

Okula servis ile gelip giden öğrencilerimizin dikkatine. İlçe içerisinden okula servis ile gidiş geliş yapan öğrencilerin servis bilgilerinin okula bildirmesi grekmektedir. Okul tarafından belgeleri alınan onaylanan servisler dışında servisi kullanmayınız. Okul servisinde yapılan değişiklikleri okula bildiriniz.

HAFTALIK ÖDEV FÖYÜ CEVAP ANAHTARLARI 9,10 VE11. SINIF

2021-2022EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI 13-15 HAZİRAN TARİHİNDE 9. SINIF KATINDAKİ SINIFLARDA OKUL ÇIKIŞI YAPILACAKTIR.