ÇORUM / OSMANCIK - Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Haz

Biz bize pilav günü. 15.sini düzenleyeceğimiz geleneksel pilav günümüz 15 Haziran Salı (yarın) günü pandemi sebebiyle kendi aramızda olacak. Misafir çağrılmayacaktır.

Haz

MEB, lise öğrencilerine yönelik 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne, teşekkür, takdir, onur ve üstün başarı belgelerinin dağıtımı dijital ortamda yapılacak.

Sevgili Öğrencilerimiz;
18.06.2021 tarihi saat:11.00'de öğrencilerimiz karnelerini okula gelip almaları ya da online olarak e-Okul sisteminden görüntüleyebilmeleri konusu, öğrencilerimizin tercihine bırakılmıştır. Bu tercihinizi bize bildirmek için aşağıdaki anketi eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekmekte olup; tüm öğrencilermizin anketi doldurması zorunludur.

Haz

Sorumluluk tarihleri ve saatleri aşağıda paylaşılmıştır. Sorumluluk sınavına katılmamanın mazereti yoktur. Yani girmemişseniz ve mazeretiniz bile olsa sınavınız yapılmayacaktır. Sınavlar sınav saatinde yapılır. Giremeyenler eylüldeki sorumluluk sınavına girer.